Aj Lampe Gulv

Lampen udgjorde en del af det totale designkoncept til hotellet. Lampen står flot og giver god belysning.

Klassisk Lampe Fra Louis Poulsen Som Utendors Lampe Utendors Utendors Lamper Lys

Aj gulvlampen er en smuk og alsidig lampe og det simple design gør at lampen passer ind i mange forskellige indretningsstile.

Aj lampe gulv. Aj gulvlampe blev designet af arne jacobsen i 1957 til sas royal hotel i københavn radisson collection hotel royal der åbnede i 1960. Aj gulv køb din nye gulvlampe i den officielle louis poulsen webshop. Flere af hotellets produkter har i dag opnået status som designikoner og inden for belysning er især aj lamperne blevet verdenskendte.

Det klassiske design fra arne jacobsens hånd er virkelig kommet til sin ret i denne fantastiske lampe som også kommer som væglampe og bordlampe. Aj eklipta glasskærm ø35 obs dette er blo t en skærm og ikke en komplet lampe. Lampen udgjorde en del af det totale designkoncept til hotellet.

Led gulvlamper den moderne variant af en klassiker. Flere af hotellets produkter har i dag opnået status som designikoner og inden for belysning er især aj gulvlampe blevet verdenskendt. Se vores udvalg af gulvlamper som alle giver dig både et smukt og funktionelt lys.

Aj gulv er en vanvittig smuk og en dekorativ lampe og kommer i et væld af farver og passer til enhver smag. Med sit unikke formsprog fremstår denne aj gulvlampe som en moderne klassiker. Kan blandt andet anvendes som læselampe i dagligstuen eller som belysning på kontoret eller i soveværelset.

Aj gulvlampe blev designet af arne jacobsen i 1957 til sas royal hotel i københavn radisson blu der åbnede i 1960. Det er filosofien bag alle vores lamper. Det kan jo næsten ikke blive nemmere at skabe lys inden for hjemmets fire vægge og hvilken lampe kan det.

Køb den ikoniske aj lampe hos louis poulsen. Flere af hotellets produkter har i dag opnået status som designikoner og inden for belysning er især aj lamperne blevet verdenskendte. Aj gulv har et armaturhoved med en karakteristisk asymmetrisk form som er bestemmende for armaturets lysegenskaber.

De blev brugt indendørs ved trapper og udendørs som væglamper. Armaturhovedet på aj gulvlampen kan vippes. Til dette projekt blev der produceret to forskellige størrelser o350mm og o450mm.

Stil den på gulvet sæt den i stikkontakten tryk på kontakten og straks har du lys masser af lys. Louis poulsen aj gulvlampe aj gulvlampe blev designet af arne jacobsen i 1960 til sas royal hotel i københavn radisson blu og udgjorde en del af det totale designkoncept til hotellet. Aj eklipta blev designet af arne jacobsen i 1959 til rødovre rådhus.

Aj lamperne er berømte for deres skulpturelle design og findes i klassiske og mere moderne farvenuancer der alle fremhæver aj lampens design. Gulvlampens fod er udstyret med et hul som giver designet elegance og lethed.

Double Dome Table Lamp Desk Lamp Modern Lamp Room Lamp

Aj Wall Gul Green Mood Louis Poulsen Vaeglampe Hjem Kokkenbelysning

House Doctor Gulvlampe Club Sort Hvid Floor Lamp Black Floor Lamp House Doctor

Lauritz Com Arne Jacobsen Golvlampa Lysdesign Lamper Gulv Lampe

Ph 3 2 Ravfarvet Glas Bord Limited Edition Med Ekstra Opalt Skaermsaet Til 50 Lampe Design Dekoration Indretningsideer

Engang Malede Vi Et Toilet Helt Lilla Men Det Holdt Ikke I Mange Timer Home Home Office Decor Unique Home Decor

Aj Gulv Sort Louis Poulsen Gulv Gulvlampe Design

Boligreportage Anne Boysen The Sweet Spot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *